Situationer ur verkligheten Etablera rätt betallösning
Situationer ur verkligheten Skapa ett bättre ledningsstöd
Situationer ur verkligheten Behov att expandera
Situationer ur verkligheten Olika syn på IT ur utvecklingsperspektiv
Situationer ur verkligheten Från kört fast till nytändning och innovation
Situationer ur verkligheten Säkra upp mot säkerhetsproblem
Situationer ur verkligheten Öka tillväxten och lönsamheten
Integritetspolicy och cookies


Din personliga integritet
Vi värnar om din personliga integritet och lämnar inte utan ditt medgivande uppgifter om dig till tredje part. Undantag är uppgifter till rättsvårdande myndigheter i enlighet med gällande lagstiftning, exempelvis om du begår brottsliga handlingar riktade mot denna webbplats.

Lagring av information
När du besöker vår webb lagrar vi information om besökstid, IP-nummer, besökt sida, vilken webbläsare du använder samt vilken sida som länkade in dig till den sida hos oss du läser. Detta är generell information som de flesta webbplatser sparar. Informationen används för att skapa besöksstatistik och att förbättra din användarupplevelse på våra sidor.

När du väljer att kontakta oss via Internet sparar vi de uppgifter, exempelvis den E-postadress du uppger, som du sänder till oss. Syftet är att kunna besvara eller hantera ditt ärende på bästa sätt. Vi lämnar inte iväg din E-postadress till tredje part.

Kakor / cookies
När du besöker vår webb lagras kakor på din dator som relaterar till Google Analytics. Google Analytics är ett verktyg för besöksstatistik. Syftet är att mäta antalet besökare och förbättra användarupplevelsen. Vill du inte att dessa kakor ska lagras på din dator kan du i din webbläsare spärra eller ta bort dessa.

Invented in Sweden
Våra tjänster
Kontakt